Economía Solidaria

El Consell de l’Economia Social de les Illes Balears recupera la seva activitat

El Consell de l’Economia Social i el Cooperativisme de les Illes Balears es va reunir ahir per primera vegada en més de quatre anys per reprendre el diàleg i el treball conjunt entre institucions i empreses de caire social, que havia quedat en suspens durant la darrera legislatura. La presidenta Francina Armengol ha destacat que […]

24 Maio 2016
Etiquetas:

Buscador de noticias

  • Filtra por temática

  • Filtra por etiqueta (Ctrl+clic)

  • Filtra por tipo de contenido

  • Filtra por tipo de recurso

  • Orden de los resultados

El Consell de l’Economia Social i el Cooperativisme de les Illes Balears es va reunir ahir per primera vegada en més de quatre anys per reprendre el diàleg i el treball conjunt entre institucions i empreses de caire social, que havia quedat en suspens durant la darrera legislatura. La presidenta Francina Armengol ha destacat que amb la reunió d’ahir, celebrada al Consolat de Mar, “es torna a la normalitat que mai s’hauria d’haver perdut”, i “es recupera el diàleg d’un espai que permet fer polítiques conjuntes” adreçades al foment de l’economia social.

A la reunió d’ahir hi varen assistir membres de les associacions de cooperatives de les Illes, de les societats laborals i empreses d’inserció, que en el seu conjunt representen més de 800 empreses i societats, així com responsables polítics de tots els consells insulars i de la FELIB. REAS Balears va participar en representació de les empreses d’inserció, a través de Liliana Deamicis i Xesca Martí.

En acabar, Armengol va anunciar que a la reunió va sorgir el compromís de començar a treballar “de manera immediata” en l’esborrany d’un Pla Director de l’Economia Social i va anunciar que el Govern aportarà un total de 350.000 euros adreçats a reforçar aquests models d’empreses participatives. Així, es té previst posar en marxa una convocatòria de subvencions per atendre part de les despeses salarials de nous treballadors en empreses d’inserció, dotada amb 70.000 €.

 

Related Posts

----