Varios

FESC: la 1a Fira d’Economia Solidària ja és aquí

Avui, dimecres 3 d’octubre ha vist la llum un suplement especial sobre la I Fira d’Economia Solidària de Catalunya, editat conjuntament per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i el setmanari dels moviments socials la Directa. Es tracta d’una publicació de 8 pàgines, que podeu descarregar íntegrament aquí, i amb una tirada de 15.000 exemplars que […]

4 October 2012
Tags:

Buscador de noticias

  • Filtra por temática

  • Filtra por etiqueta (Ctrl+clic)

  • Filtra por tipo de contenido

  • Filtra por tipo de recurso

  • Orden de los resultados

NULL

Avui, dimecres 3 d’octubre ha vist la llum un suplement especial sobre la I Fira d’Economia Solidària de Catalunya, editat conjuntament per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i el setmanari dels moviments socials la Directa. Es tracta d’una publicació de 8 pàgines, que podeu descarregar íntegrament aquí, i amb una tirada de 15.000 exemplars que explica ia profundeix la trobada que tindrà lloc a la Fabra i Coats de Sant Andreu els dies 27 i 28 d’octubre.

L’especial conté opinions de persones vinculades a l’economia solidària que assistiran a la fira, un esquema il·lustrat sobre la construcció del mercat social i el programa complert d’activitats, xerrades i presentacions dels dos dies. L’editorial d’aquest suplement parla sol:

“L’economia social i solidària la conformen multitud d’iniciatives de producció, comercialització, consum, inversió, gestió de recursos i assignació d’excedents que funcionen dia a dia sota lògiques més democràtiques, equitatives, solidàries i respectuoses amb les persones, el medi ambient i els territoris que no pas les empreses i institucions capitalistes. Totes aquestes experiències transformadores seran les protagonistes de la I Fira d’Economia Solidària de Catalunya, que tindrà lloc el 27 i el 28 d’octubre de 2012 a Barcelona, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària. Durant aquests dos dies, les entitats i persones vinculades al cooperativisme, a associacions d’intervenció social, a grups de consum ecobiològics, de finances ètiques, etc. es trobaran per demostrar que hi ha una altra manera de fer economia”.

Podeu trobar més informació a: www.firaesc.org

Ver todas las opiniones completas del artículo Dan la cara por la economía solidaria

I podeu contribuir en la campanya de micromecenatge a: goteo.org/project/1a-fira-d-economia-solidaria-de-catalunya

 

Related Posts

----