Desalojo CSA Can Vies

Por Jordi Mumbrú Escofet y Clara Blanchar para El País

El centre social és l’embrió de l’aposta pel cooperativisme en un barri amb un potent teixit associatiu.

La reacció social pel desallotjament del centre ocupat de Can Vies no té precedents a Barcelona. Els mateixos okupeshan reconegut que no esperaven una reacció tan contundent, i l’Ajuntament ni tan sols s’ho podia imaginar. El desallotjament de Can Vies és un cas únic que només es pot entendre si es tenen en compte dos factors molt importants: per una banda, el context social, amb un atur que escala posicions en aquest districte més que en qualsevol altre; i per l’altra, el teixit associatiu, molt ben articulat des de fa anys i que és capaç d’unir veïns i moviments socials.

La Asamblea de REAS Red de Redes de Economía Alternativa y Solidaria reunida el 30 de mayo, ante el desalojo de Can Vies, del intento de asalto al semanario la Directa y de la lilbreria cooperativa La Ciutat Invisible, socias de la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya, y la respresi

Ante el desalojo del Centre Social Can Vies, un referente de gestión comunitaria de espacios e instalaciones públicas tanto en el barrio de Sants como en el conjunto de Barcelona, el Consejo de sección de Coop57 Catalunya quiere manifestar que:

Pie de página

Promueve

Tema & Diseño por Investic con Drupal
Distribuir contenido