NUESTRA ACTIVIDAD
Sector: 
Ecologia i solidaritat
Misión: 

L’Associació tuatu neix el setembre del 2006 a Cala Ratjada i segons els propis estatuts que la regeixen pretén els següents objectius:

- Contribuir a crear un món on els éssers humans que viuen realitats diferents puguin relacionar-se conscientment des de la igualtat.

- Que aquesta relació entre els ésser humans es completi amb una relació harmònica amb la naturalesa, entenent que tots formem part d’un tot.

- Que a partir d’aquesta relació s’arribi a trobar un equilibri entre els ésser humans i la naturalesa i entre les diferents formes de vida, de tal manera que tots puguem créixer com a persones

Productos / Servicios: 

Restaurant ecològic, ecoescola, distribució de productes ecològics i de comerç just

Actividad: 

- Coneixent primer les diferents realitats, observant el medi en el qual viuen, i desprès dialogant amb les persones que en formen part, sempre des d’una posició de igual a igual.

- Fent entendre que hi haurà persones que hauran de pujar un esglaó amunt (millorant les seves condicions de vida), i d’altres que hauran de baixar un esglaó avall (modificant la seva forma de vida), però que tant si pugen com si baixen, el fet d’aconseguir un equilibri els portarà sempre a créixer com a persones.

- Per tant, des de TUATU volem promoure el diàleg entre els diferents TUS, perquè a través de la consciencia pròpia i de la de l’altre, puguin crear noves formes per trobar aquest equilibri.

Ámbito: 
Local
Dirección y contacto
Persona de contacto: 
Juanjo
Correo electrónico: 
tuatu@tuatu.org
Dirección: 
c/ Pinzón, 21
Localidad y Código Postal: 
Cala Rajada, 07590
Provincia: 
Illes Balears
Teléfono 1: 
971818251
Otros datos
Forma jurídica: 
Associació
Año de inicio de experiencia: 
2006
Año de constitución: 
2006
Buenas prácticas