NUESTRA ACTIVIDAD
Sector: 
Comercio
Misión: 

Fruit de la col·laboració entre productors i consumidors, Quèviure és la primera distribuïdora majorista de consum responsable que ofereix, al mateix temps, productes ecològics, de comerç just i fets per cooperatives. Està especialitzada en producte alimentari no fresc, així com en vaixella ecològica.

Productos / Servicios: 

Sumant els esforços de cada un millorem contínuament les condicions, la qualitat i els preus per a tots els implicats d’una manera equilibrada.

El millor producte

Quèviure no distribueix totes les marques d’un mateix producte, sinó només aquella que, al nostre entendre, ofereix el millor producte per format, preu i qualitat. A més, l’estalvi econòmic que representa la compra a l’engròs, la interlocució única amb els proveïdors i la mateixa filosofia cooperativa, que està als antípodes de qualsevol afany d’enriquiment o especulatiu, permet oferir per primera vegada uns preus més assequibles.

El millor servei
La implicació conjunta de productors i consumidors garanteix l’existència en tot
moment de productes en estoc i estalvia costos de gestió i de transport. La traçabilitat de cada producte, la creació d’un pack especial per a celíacs, el servei
de magatzem d’ús per als socis i sòcies i la nostra web amb informació actualitzada són altres serveis que fan encara més fàcil el consum responsable.

Compromís social
Quèviure està compromesa en el desenvolupament del cooperativisme i l’economia solidària; per això pertany al grup cooperatiu ECOS, és sòcia de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i participa en iniciatives com el balanç social i la construcció de mercat social, que tenen com a nord aconseguir una altra economia més justa, humana i sostenible que l’actual.

Els nostres principals clients
• Escoles (menjadors escolars)
• Cooperatives i grups de consum ecològic
• Entitats i empreses i de l’economia social i solidària
• Botigues especialitzades en el consum ecològic, cooperatiu i de comerç just
• Entitats i institucions compromeses amb la salut, la sostenibilitat i la justícia social

Dirección y contacto
Persona de contacto: 
Xavi Palos
Correo electrónico: 
xavi@queviure.coop
Dirección: 
C/ Antonio Ricardos, 10 baixos
Localidad y Código Postal: 
Barcelona 08027
Teléfono 1: 
934988007
Imágen
Buenas prácticas