NUESTRA ACTIVIDAD
Sector: 
Comercio
Misión: 
Koitton Club és un bar, però també és una sala de concerts i també és una  cooperativa de treball associat  que  neix amb l’objectiu de servir de plataforma per al desenvolupament i la promoció d'activitats musicals i culturals al barri de Sants.
 
Com a espai de difusió, el Koitton Club propicia un espai de trobada entre públic, veïns, artistes, col·lectius i associacions i col·labora amb altres plataformes del teixit social, cultural i cooperatiu  de Sants i Barcelona, com discogràfiques, productores  i editorials independents.
Actividad: 
Al carrer Rossend Arús, 9, al tocar de la plaça Iberia i ubicat en un local de tradició musical, recordem que havia sigut el local d’assaig i l’estudi de gravació de Los Manolos i posteriorment la seu de la discogràfica El Ventilador, es troba el Koitton Club, el nou bar musical de Sants.
 
Obrim les portes per oferir un espai musical i cultural, volem que mes rera mes el Koitton sigui un referent plural de la música que s’està fent a Barcelona i que la proximitat amb una oferta variada i rica faci més fàcil un canvi d’hàbits culturals… ara ja es pot escoltar un concert fent una cervesa, ballar una sessió o fer un vermut a ritme de jazz al tocar de casa!!
Ámbito: 
Local
Dirección y contacto
Persona de contacto: 
Núria Alcober
Correo electrónico: 
concertskoitton@gmail.com
Dirección: 
C/ Rossend Arús, 9
Localidad y Código Postal: 
Barcelona 08014
Teléfono 1: 
637872362
Buenas prácticas