NUESTRA ACTIVIDAD
Sector: 
Servicios a personas
Misión: 

El Forn Integral Jorba és una empresa familiar de tercera generació que s’ubica a Manresa. Des de fa més de 30 anys utilitzem matèries primes d’origen ecològic i elaborem pa de cereals diversos. Participem activament amb la vida associativa del nostre entorn.

Ens mantenim en aprenentatge constant per tal de millorar els nostres processos i incloure nous ingredients, que en alguns casos ja utilitzaven els nostres avantpassats. L’harmonia amb allò tradicional i allò innovador ens permet presentar un producte òptim.

Nosaltres fem sobretot pa integral i aliments sans dins del món de la fleca. També elaborem pans especials per a persones amb intoleràncies al blat, a la sal o a altres aliments. Per a qualsevol encàrrec, dubte o suggeriment, no dubteu a escriure’ns o a contactar amb nosaltres, que estem oberts a noves propostes

Som coneguts sobretot pel pa d’espelta, de civada, d’arròs, el pa laxant o el pa alemany. A més de les varietats en el pa, també cal destacar la nostra diversitat en pastes, ja siguin integral o blanca, dolça o salada; la tradicional coca de forner; el pastís de poma; el plumcake; magdalenes de diferents sabors i moltes coses més. Prioritzem la qualitat i cuidem tots els detalls per aconseguir el nostre objectiu principal: la salut i satisfacció dels nostres clients.

Esperem que disfruteu dels nostres productes elaborats amb dedicació, humilitat i il·lusió.
Gràcies per la confiança que al llarg dels anys heu dipositat amb nosaltres.

Productos / Servicios: 

Al nostre obrador utilitzem farines integrals i blanques de diferents varietats de cereals i lleguminoses. Totes elles són de procedència local i/o ecològica.

Farina d’espelta. Farina de civada. Farina d’ordi. Farina de sègol. Farina de fajol. Farina de castanya. Farina de cigró. Farina de blat. Farina d’arròs.

Ámbito: 
Local
Dirección y contacto
Persona de contacto: 
Queralt Jorba Bayona
Correo electrónico: 
queralt.jorba@gmail.com
Dirección: 
C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 46
Localidad y Código Postal: 
Manresa 08241
Teléfono 1: 
938731350
Teléfono 2: 
649811692
Imágen
Buenas prácticas