NUESTRA ACTIVIDAD
Sector: 
Servicio contacto entre personas para todo tipo servicios.
Misión: 

mFeinaés el fruit de diverses persones compromeses, i amb la voluntat d´ajudar a tirar endavant aquests moments de crisi que molts de nosaltres estem passant.

Les portes tancades és l´únic que podem esperar en la recerca d´una col·locació professional, degut a la situació actual. El contacte amb la gent, la pròpia família, amics, veïns i coneguts ens va fer adonar que les nostres necessitats eren comunes. Tots volem serveis, feina i tenim pocs diners. Això ens va portar a l´idea de crear un portal per connectar d`una banda la gent que necessita serveis amb les persones que els poden oferir.

A part de les ganes de teníem de crear un projecte en comú, sentíem la necessitat de fer quelcom per solidaritzar-nos tots plegats i ajudar-nos els uns als altres. Després de donar-hi moltes voltes i amb la voluntat de fer coses “de tots per a tots”, neix FemFeina. Un web amb l’únic objectiu d’ajudar, per una banda, aquells a qui els costa arribar a fi de mes i, per l’altra, aquells que ja no es poden permetre pagar serveis que abans sí podien. Es tracta de sumar esforços i d’adequar-nos a la situació actual i als nous hàbits de consum.

La gent del nostre voltant és de l’opinió que per donar un servei de qualitat uns dels factors importants era la proximitat entre el sol·licitant i el pencaire. Ens comentaven que segons per quins serveis els donava més confiança una persona propera. Per aquest motiu hem incorporat aquesta premissa en la web.

Un valor afegit es que em inclòs un gran ventall de tasques que aniran canviant segons las demandes i las ofertes existents, oberta a qualsevol suggeriment.

Ámbito: 
Local
Dirección y contacto
Persona de contacto: 
Montse Izquierdo
Correo electrónico: 
info@femfeina.com
Dirección: 
Ctra Barcelona, 662
Localidad y Código Postal: 
Sabadell 08202
Teléfono 1: 
639937895
Buenas prácticas