Fecha y Hora: 
Sab, 13/05/2017 (Todo el día)

Lugar de la actividad: 
Barcelona

Un any més, llancem una nova campanya temàtica amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Comerç Just: aquest 2017, sota el lema “La revolució de les butxaques”.

En el marc de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, continua la nostra lluita per combatre les desigualtats que genera el capitalisme i promoure un sistema econòmic i social just. Per això, et proposem revolucionar les nostres butxaques i revertir les injustícies socials i medioambientals que generen les multinacionals d’una manera senzilla, amb el nostre acte quotidià de consum, a través de les alternatives de l’economia solidària.

Enguany, el Dia Mundial del Comerç Just se celebrarà el dissabte 13 de maig, data que us demanem ja que us reserveu perquè estem organitzant l’acte central a Barcelona: una ruta guiada pels horrors del comerç internacional a Passeig de Gràcia, espai emblemàtic de la ciutat que ha estat ocupat per grans firmes que vulneren constantment els drets humans i mediambientals. Durant la ruta, parlarem del treball esclau que amaguen grans marques cafeteres i de la indústria tèxtil, així com el treball infantil amb què s’ha relacionat grans gegants de l’electrònica o el finançament a la indústria armamentista que duen a terme els grans bancs estatals anualment.

En l’organització de l’acte d’enguany, impulsat pel consorci del qual formem part juntament amb FETS, FIARE, Alternativa 3, SETEM Catalunya i Oxfam, també comptem amb la col·laboració de la Plataforma per una fiscalitat justa. Us convidem a llegir el manifest 2017 i a adherir-vos a la campanya organitzant actes als vostres municipis per difondre el Comerç Just, la Banca Ètica i l’Economia Solidària: tres pilars de la revolució social que podem dur a terme!