Fecha y Hora: 
Sab, 19/03/2016 - 00:00 - Dom, 20/03/2016 - 00:00

Lugar de la actividad: 
Centre de Cultura La Misericòrdia de Palma

Després de l'èxit de la I Fira del Mercat Social de Mallorca que va tenir lloc els dies 22 i 23 de març de 2015 al Centre de Cultura La Misericòrdia de Palma, amb la presència de 36 expositors i l'assistència d'unes 3.000 persones de públic, enguany celebrarem la II edició de la Fira, també al Pati de la Misericòrdia, el cap de setmana del 19 i 20 de març.

La Fira del Mercat Social és un projecte promogut per l’associació Mercat Social Illes Balears que té per objectius:

  1. Afavorir la visibilitat pública de les empreses i iniciatives del mercat social, facilitant l’accés dels consumidors als productes i serveis amb criteris de consum responsable.
  2. Fomentar el coneixement mutu entre els integrants del mercat social per fomentar actuacions d’intercooperació per satisfer necessitats comunes i compartir recursos, afavorint el seu efecte multiplicador.

Es preveu una presència d'uns 40 expositors dels àmbits següents: agricultura ecològica, reutilització i sostenibilitat ambiental, comerç just, inserció social i de persones amb discapacitats, cooperativisme, educació i cultura, banca ètica i altres serveis amb criteris alternatius: energia, comunicacions...

Així mateix, a més d’expositors, la II Fira comptarà amb activitats paral·leles com tallers per a infants, xerrades, presentacions i exposicions permanents sobre temàtiques vinculades al consum responsable.

L’organització de la II Fira compta amb el suport de Colonya Caixa Pollença i la col·laboració del Consell de Mallorca i de PalmaActiva.

Secretaria tècnica II Fira del Mercat Social de Mallorca

646930618

mallorca@konsumoresponsable.coop

https://twitter.com/mercatsocial

https://www.facebook.com/mercatsocial