Autor/a: 
XES

Amb ànim de facilitar la feina a totes les organitzacions que voleu fer Balanç Social i formar part del Mercat Social, hem preparat dos materials que us poden ser útils: una guia gràfica per entendre què us aporta fer el Balanç Social, i un tutorial de totes les passes per completar el procediment.

Amb aquesta guia gràfica, el que pretenem és que entengueu, de manera molt visual i ràpida, què és el Balanç Social i quin valor pot aportar a la vostra organització. Ara que hem llançat una modalitat de Balanç Social reduïda, hem cregut important remarcar la diferència entre les dues versions. Aquesta, no rau només en el nombre d’indicadors, sinó que fent la versió completa les organitzacions obteniu una sèrie d’avantatges i valors afegits que, amb la versió bàsica, no teniu. Deixem que us ho expliqui la pròpia guia.

Un segon material que hem preparat, és el tutorial de totes les passes que cal fer per completar el balanç. Com que estrenem aplicació informàtica, aquest tutorial té captures de pantalla i acompanya la navegació de principi a fi, per a què no us perdeu en cap moment. Esperem que us sigui d’utilitat.