Autor/a: 
REAS Balears

La Fundació Deixalles està desenvolupant el projecte “Promoció del comerç just als municipis de la part forana de Mallorca” amb el suport de la Direcció General de Cooperació de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació.

Uns dels objectius del projecte és la sensibilització i assessorament dels responsables tècnics i polítics dels ajuntaments de Mallorca per tal d’afavorir les compres i contractacions de productes i serveis de comerç just.

Per assolir aquest objectiu el projecte contempla diferents activitats, entre les quals tenim l’elaboració i difusió del Catàleg de comerç just a Mallorca que vos adjuntam, amb informació actualitzada de les botigues, productes i activitats de comerç just; unificant així tota l’oferta a disposició dels ajuntaments en un únic document de fàcil consulta.

Amb el catàleg de comerç just aspiram a contribuir a un increment de les compres de comerç just per part dels ajuntaments de Mallorca, avançant així en la Compra Pública Ètica com a instrument per construir una societat més cohesionada socialment i més sostenible ambientalment.

AdjuntoTamaño
cataleg-cj-mallorca.pdf3.75 MB