NUESTRA ACTIVIDAD
Eslogan: 
Associació per la Difusió Sense Limits
Misión: 

La Directa és un mitjà de comunicació en català d'actualitat, investigació, debat i anàlisi. Amb vocació d'independència, volem exercir la funció social de denunciar els abusos i les injustícies i potenciar les alternatives. Gràcies a l'existència d'una gran xarxa de corresponsalies i col·laboradores arreu del món, des de l'any 2006, la Directa arriba a les més de 2.000 subscriptores que donen suport al projecte.

Les persones que integrem aquest projecte assembleari, autogestionat i descentralitzat entenem la comunicació com una eina de transformació social i no com a simple mercaderia o negoci. Per aquesta raó, la Directa vol ser una eina comunicativa per visualitzar les pràctiques dels moviments socials, els projectes polítics, socials i culturals que plantegen un model alternatiu a l'actual i els col·lectius invisibilitzats per la majoria de mitjans de comunicació.

La Directa es basa en totes aquelles persones que donen suport al projecte. Les subscriptores són les que fan possible l'existència d'un mitjà de comunicació no supeditat a cap grup econòmic o polític i, per tant, crític amb el poder.

Leer más...

Ámbito: 
Estatal
Dirección y contacto
Persona de contacto: 
Ferran Domènech
Correo electrónico: 
publicitat@directa.cat
Dirección: 
C/ Riego, 37 baixos esquerra
Localidad y Código Postal: 
Barcelona 08014
Teléfono 1: 
935270982
Teléfono 2: 
661493117
Buenas prácticas