Actividades de Xarxa - Catalunya

Fecha y Hora: 
Mie, 13/12/2017 - 09:00 - 13:30
Lugar de la actividad: 
Aula Ronda. Col.lectiu Ronda. Sant Pere Més Alt 59 bis, Barcelona

Us convidem a aquesta jornada d’intercanvi, debat i reflexió a Barcelona, el proper dimecres 13 de desembre.

La cooperació internacional i les finances ètiques (i per extensió l’economia social i solidària) tenen l’objectiu comú de voler transformar el món que ens envolta. Tot i així, no comparteixen una acció conjunta, si més no de manera conscient i àmplia.

Fecha y Hora: 
Jue, 14/12/2017 - 19:00 - 21:30
Lugar de la actividad: 
Barcelona

L’arribada del Nadal és sinònim de comprar. La societat i la publicitat ens inciten a consumir de manera compulsiva, sense que ens aturem a pensar què hi ha darrere de cada compra.

Cinefòrum amb petit refrigeri on es veurà el documental Decreixement. Hi ha un món present del «desig», del «tenir», del «sempre més», i hi ha un món que ja arriba, en què cada cop més gent es reinventa per adaptar-se als límits de la biosfera i les necessitats reals.

Fecha y Hora: 
Mie, 10/01/2018 - 00:00 - Jue, 07/06/2018 - 00:00
Lugar de la actividad: 
Universidad Autónoma de Barcelona

Presentació

Aquest postgrau sorgeix de la cooperació entre l'àmbit universitari, l'administració local i la societat civil. Amb el suport de: Teler Cooperatiu, Promoció Econòmica de Sabadell, SL /Ajuntament de Sabadell, Federació Cooperatives de Treball de Catalunya, Ateneus Cooperatius /programa Aracoop, Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa, Fundació Seira, Fundació Roca i Galès, Xarxa d'Economia Social-XES, Fundació Autònoma Solidària-FAS

Fecha y Hora: 
Vie, 13/10/2017 - 00:00 - Dom, 15/10/2017 - 00:00
Lugar de la actividad: 
Parc Nou - El Prat de Llobregat

Los días 13,14 y 15 de Octubre llega la 9ª edición del Festival Esperanzah!. Un festival diferente, que genera y difunde la cultura, mientras podemos conocer y reflexionar sobre nuevas formas de relacionarnos con nuestro mundo o realizar las cosas de un modo diferente que respete, siempre, a las personas, al medio ambiente y que promueva y provoque un mejor reparto de los recursos/excedentes del mundo.

Un festival que se apoya en la cultura para hablar de acción social, movilización cultural, agitación ambiental, economía social y solidaria, banca ética y todos aquellos temas que son necesarios conocer para llegar a un mundo mejor.

Fecha y Hora: 
Vie, 20/10/2017 - 00:00 - Dom, 22/10/2017 - 00:00
Lugar de la actividad: 
Fabra i Coats, Barcelona

La màquinaria de la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya ja està en marxa! Enguany, la fira tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 d’octubre a la Fabra i Coats i portarà per lema “Ni teu, ni meu. Nostre! Fem comunitat”. La comissió organitzadora ha obert el període de preinscripcions per a organitzacions i entitats de l’ESS que vulguin compartir el seu projecte a la nau d’expositores. Podeu consultar les condicions de participació i fer el registre a través d’aquest enllaç.

Fecha y Hora: 
Jue, 29/06/2017 - 18:30 - Sab, 01/07/2017 - 13:00
Lugar de la actividad: 
El Prat de LLobregat

La relació entre l’economia solidària i les migracions, l’acció comunitària, els procomuns digitals, les polítiques públiques o les dinàmiques d’intercooperació.

Fecha y Hora: 
Sab, 13/05/2017 (Todo el día)
Lugar de la actividad: 
Barcelona

Un any més, llancem una nova campanya temàtica amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Comerç Just: aquest 2017, sota el lema “La revolució de les butxaques”.

En el marc de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, continua la nostra lluita per combatre les desigualtats que genera el capitalisme i promoure un sistema econòmic i social just. Per això, et proposem revolucionar les nostres butxaques i revertir les injustícies socials i medioambientals que generen les multinacionals d’una manera senzilla, amb el nostre acte quotidià de consum, a través de les alternatives de l’economia solidària.

Fecha y Hora: 
Sab, 17/12/2016 - 10:00 - Mie, 04/01/2017 - 21:00
Lugar de la actividad: 
Plaza de Catalunya - Barcelona

Una Navidad más la plaza de Catalunya se convierte en el escenario de la Feria de Consumo Responsable (Economía Social y Solidaria), que se celebrará del 17 de diciembre al 4 de enero.

La segunda edición de esta feria, que organiza el comisionado de Economía Cooperativa, Social y Solidaria y Consumo del Ayuntamiento de Barcelona, vuelve a presentar los productos, los servicios y las actividades de empresas y entidades que promueven un modelo de consumo responsable y de proximidad.

Fecha y Hora: 
Mie, 21/12/2016 - 18:00
Lugar de la actividad: 
Carrer Doctor Aiguader núm. 18 de Barcelona

Us anunciem que el dia 21 de desembre a les 18h a la CONFAVC (c/Doctor Aiguader núm. 18, Barcelona) se celebrarà una nova Assemblea General Extraordinària de la XES.

Volem fer especial èmfasi en dos dels punts que tractarem: l'anàlisi del mapa d'aliances de la XES, clau per implementar les línies estratègiques que volem impulsar des de la xarxa, i la renovació de dos càrrecs de la Junta Directiva. El moment que està vivint el país ens obre nous reptes cada dia i per això us animem a fer un pas més en la vostra implicació a la XES i sumar-vos a la Junta per col·laborar activament en la construcció del model econòmic i social que desitgem totes les sòcies de la nostra entitat.

Fecha y Hora: 
Vie, 16/12/2016 - 09:30 - 13:30
Lugar de la actividad: 
Barcelona

Els intruments d'AVALUACIÓ SOCIAL tenen una finalitat doble: D'una banda, li aporta elements de millora contínua respecte l'impacte social i ambiental de la seva activitat econòmica. D'altra banda, dóna visibilitat a les actuacions socialment responsables del sector de l'economia solidària. Les dues utilitats contribueixen a millorar el posicionament de la teva empresa en el mercat

Pie de página

Promueve

Tema & Diseño por Investic con Drupal